Terdapat begitu banyak gaya memakai intim yang cukup bahawa ia adalah hampir jenayah untuk menyembunyikan mereka di bawah pakaian anda. Innerwear sebagai pakaian luar adalah trend yang telah wujud untuk seketika sekarang dan ia tidak akan hilang dalam masa terdekat. Tetapi bagaimana anda membuat pakaian dalaman anda menjadi pakaian luar tanpa kelihatan seperti fesyen palsu? Kami memberitahu anda bagaimana! Jd sukan Malaysia adalah yang terbaik untuk fesyen pakaian dalam untuk wanita kerana apabila anda membeli pembelian dalam talian ia menyediakan JD Sports promo code Malaysia yang memberikan diskaun maksima semasa membeli pakaian dalam.

Camisole

Sekiranya anda seorang pemula untuk trend ini, anda mungkin mendapati pemikiran yang memalukan memakai dalaman anda sedikit menakutkan. Kami mencadangkan langkah pertama anda ke arah trend ini untuk menggayakan camisole anda ke dalam rupa setiap hari anda. Pakai dengan sepasang denims yang bergaya, tumit seksi, dan beg tangan kenyataan. Sekiranya ia masih terlalu banyak, anda boleh menyatu dengan kardigan panjang.

Read more: The Best Of Street-Style Denim Trends Every High-Fashioned Woman Must Watch Out!

Bralette

Bralettes adalah bergaya, seksi dan oh-so-comfy! Dan, untuk hari-hari ketika anda tidak merasa seperti meletakkan banyak usaha ke dalam berpakaian, bralettes dapat membantu anda membuat pakaian sehari yang malas. Apa yang perlu anda lakukan ialah mengambil bralette panjang, seksi dan berpasangan dengan pasangan flowy skirt and a blazer. Viola! Anda tidak lagi dapat terbang ensemble bersedia!

Bodysuits

Tuan-tuan, bodysuit sangat seksi! Jika anda takut memakainya sebagai pakaian luar terlalu risau, maka mari buangkan ragu itu. Berikut adalah tip gaya memakai bodysuit lace tanpa overexposing:

Ambil bodysuit itu, pasang dengan seluar denim tinggi dengan pinggang, lapisan itu dengan mantel parit (atau bulu bulu) dan aksesorinya dengan kalung berbilang lapis funky.

Don’t blame us for being the belle of the ball!

Read More: 3 Runway Fashion Trends For Men And Women – Know Here!

Sports Bra

Bukankah lebih baik jika ada cara untuk melepaskan diri dengan memakai baju sukan sepanjang hari ?! Nah, kini boleh! Dengan trend athleisure yang masih menonjol, anda boleh gaya coli sukan anda sebagai pakaian luar. Tarik keluar orang-orang kotor yang comel dari almari pakaian anda, memakai coli sukan putih di bawahnya, dan lengkapkan dengan kasut putih dan topi baseball.

New diva di bandar? Kita pasti fikir begitu!

Bra

Apabila ia terlalu panas atau terlalu pas untuk memakai baju, pakai bra anda sebagai yang terbaik – sebab, mari jujur, mengapa tidak! Anda boleh menarik ini untuk pelbagai majlis musim panas. Pakai celana palazzo bersulam tinggi atau skirt dengan sepasang coli yang selesa, aksesorinya dengan topi jerami yang cantik, dan jangan cermin mata hitam yang bergaya.

Fikirkan Pantai!

 Sekarang, semua yang perlu anda lakukan ialah …Cari bra sukan terbaik dalam talian dengan harga yang sangat murah selepas memohon Shopee Voucher.

Responses

Your email address will not be published.

+